Porträttkonstnär

Konstnär Johan Hjärtstrand tar beställningar på porträtt i olja. I mer än 20 år har Hjärtstrand jobbat med bilder och målar ett trettiotal porträttmålningar varje år.

Porträttkonstnär Johan Hjärtstrand målar ett porträtt i olja i sin ateljé

 

Porträttkonstnär Johan Hjärtstrand jobbar med ett porträtt i olja i sin ateljé.

Johan Hjärtstrand har ett utsökt öga för form och detaljer, och hans porträtt är klassiska. Har själv flera fantastiska målningar och verkligen nöjd och stolt över dem. – Dan Gustafsson, Västervik

Facebook recension

Porträttkonstnär – porträttmålningar av högsta kvalitet

Som porträttkonstnär arbetar jag konstnär som specialiserar sig på att skapa porträtt av människor. Genom att måla med individuella drag fångar jag en persons karaktär och personlighet på papper eller duk. Läs vidare för mer infomation mitt porträttmåleri och hur du kan beställa ditt eget unika porträtt.

Porträttkonstnär för både företag och privatpersoner

Jag använder tekniken olja på duk för att skapa mina porträttmålningar. Detta ger en hög kvalitet och en livslängd på över 100 år. Att ge bort en porträttmålning som present är en unik och personlig gest som garanterat uppskattas av mottagaren. Beställning av porträttmålning är också en populär idé för företagsledare som vill hedra sina anställda eller att ha porträtt av viktiga personer i företaget. 

Porträtt med detaljer och med hjärtat

Jag lägger stor vikt på att skapa porträtt som är så detaljerade och realistiska som möjligt. Därför arbetar jag alltid nära med mina kunder för att skapa ett porträtt som verkligen speglar den person som ska porträtteras. Jag är lyhörd för mina kunders önskemål och strävar alltid efter att skapa ett porträtt som träffar rätt i hjärtat och ger en varaktig minnesbild.

Kontakta mig för att beställa ett porträtt

Om du är intresserad av att beställa ett porträtt är du varmt välkommen att kontakta mig. Tillsammans kan vi diskutera dina önskemål och skapa ett konstverk som är helt unikt och personligt. Med mitt porträttmåleri kan du ge bort en gåva som kommer att uppskattas i många år framöver, eller skapa en minnesbild över en viktig person i ditt liv. 

Köpte en grym målning av Lemmy till en vän i födelsedagspresent. Han blev väldigt nöjd med den! – Jonas Edin, Kalmar

Google recension

Detta är helt galet. Jag anlitade Johan att måla av ett foto av mig. Ja ni ser ju själva. Han är en mästerlig konstnär som jag varmt rekommenderar – Sandra Alvestrand, Göteborg

Facebook recension

Porträttmålning i oljefärg av Konstnär Johan Hjärtstrand.

 

Porträttmålning i oljefärg av Konstnär Johan Hjärtstrand.

En oljemålning som är en beställning.

 

Beställningsporträtt i olja på linneduk.

 

Porträttmålning i olja av Porträttkonstnär Johan Hjärtstrand.

2 reaktioner på ”Porträttkonstnär”

  1. Mathias ovsiannikov

    Vad kostar ett porträtt av 1pers?
    Och vad kostar ett porträtt av 2 tillsammans på porträttet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Rulla till toppen